Formular de Comanda

Pentru a trimite o comanda completati formularul de mai jos cu datele si adresa dumneavoastra  ,  apoi dati  clik pe butonul “Trimite Comanda”.

NUME :*
TELEFON :*
E-mail :
ADRESA :*
LOCALITATE / JUDET:*
Alege numarul de flacoane dorite :

 

Posibilitati de livrare:

index_plata_ramburs_postaromana

1 – Coletul dumneavoastra va fi expediat prin intermediul Postei Romane:  coletul ajunge la destinatie in maxim 3- zile (lucratoare) din momentul in care am confirmat comanda dumneavoastra.Plata se face ramburs (in momentul in care ridicati coletul la posta). “Taxe postale 0 Lei.”Fara alte taxe suplimentare.

 

Departamentul de expeditii postale livreaza produsele comandate in oricare oras , localitate sau sat din tara.

In mod normal, veti primi un aviz care va invita la Oficiul Postal de care apartineti pentru a ridica coletul. ..acesta poate fi ridicat de catre dumneavoastra in termen de maxim 10 zile de la sosirea acestuia la oficiul postal de care apartineti .

fan-courier2.- Optional (la cererea dumneavoastra) puteti alege expedierea coletului  prin intermediul FanCourier (contra cost)– .Va multumim pentru intelegere!

Fiecare produs este insotit de un prospect care contine prezentarea produsului si modul de utilizare.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa cititi sectiunea Intrebari Frecvente.

 

Coletul pe care il vei primi nu releva in nici un fel continutul acestuia, Datele dumneavoastra sunt strict confidentiale.Va multumim pentru intelegere!